«

»

Σεπ 12 2022

12 Σεπτεμβρίου 2022 Αγιασμός

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η έναρξη της σχολικής χρονιάς για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο μας!!!

Τη μέρα του Αγιασμού( τελέστηκε από τον ιερέα Βουκάντση Νικόλαο) τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της τοπικής αρχής, κ. Ζλατίντσης Αντώνης και κ. Παπαπέτρου Γιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ναούμη Μαρία και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου , καθώς και πλήθος γονέων και κηδεμόνων.

Ο σύλλογος Γονέων δώρισε σε γονείς το βιβλίο των κ. Κίρλεση Κωνσταντίνου και Αλεξιάδου Ηλιάνα (τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά για την προσφορά τους) και διέθεσε για αγορά το βιβλίο του δικού μας  εκπαιδευτικού  κ. Λεβέντη Στέργιου, τα έσοδα από το οποίο διατίθενται για ανάγκες του σχολείου(τον ευχαριστούμε πολύ για τη μεγαλειώδη πράξη του) . Δόθηκαν κεράσματα σε παιδιά και επισκέπτες και δωράκια από τις δασκάλες .

Την εκδήλωση  πλαισίωσε η Φιλαρμονική του τόπου μας υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Τάσιου Χρήστου. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την πρωτότυπη ιδέα του να παίξουν παιδιά του σχολείου μας  με τα όργανά τους όμορφες μελωδίες . Μας συγκίνησαν με το μεράκι, την αφοσίωση και το ταλέντο τους.

Ήρεμη και Φωτισμένη Σχολική Χρονιά για Όλους και Όλες!!!